Onze Diensten

Als u een bedrijfspand bezit of beheert, heeft u op een gewone dag nogal wat werk te doen. De zware taak van reinigen en desinfecteren hoeft er niet één van te zijn.

 

Vraag je offerte aan

Autodealer Reinigingen

Één van de meest in het oog springende onderdelen van een dealerschap is de showroom. Als er nauwgezet op wordt gelet dat auto’s glanzend schoon zijn, moet evenveel aandacht worden besteed aan uw showroom. Stofvrij meubilair, glanzende vloeren en schone ramen dragen allemaal bij aan de opwindende ervaring van het kopen van een voertuig. Een schone omgeving helpt u moeiteloos een verkoop te sluiten. Het A-team zorgt ook voor pauzeruimtes, kantoren en toiletten. Een opgeruimde, vuilnisvrije en georganiseerde ruimte stimuleert het moreel en creëert een positieve werkruimte, waardoor het gemakkelijker wordt om focus te houden en verkoopdoelen te behalen.

Apartamenten reinigingen

Laat de kwaliteit van de gemeenschappelijke ruimtes van uw gebouw niet achteruitgaan door niet te investeren in consistente schoonmaak- en desinfectiediensten. Het is erg belangrijk dat appartementen en flatgebouwen een schoon en gerenommeerd imago behouden. De gemeenschappelijke ruimtes kunnen na verloop van tijd tegen een stootje. Veel voetverkeer kan leiden tot vuile vloerbedekking en slijtage van liftcabines en loungeruimtes. U moet een reinigingsplan implementeren dat gericht is op duurzaamheid en onderhoud. Het A-team heeft producten die zijn ontworpen om vuil van uw tapijten te tillen en glans aan uw ruimte te geven, waardoor uw gebouw een hoogwaardige uitstraling krijgt.

Evenementlocaties reinigingen

Ben je ooit je locatie binnengelopen na de verhuur van gisteravond, alleen om een gigantische puinhoop te vinden? Je dagelijkse taken wachten niet en je hebt geen tijd om zelf grondig te reinigen. Nou, dat is waar Het A-team tussenkomt! Het A-team reinigt tapijten en vloeren grondig, verwijdert het afval en desinfecteert badkamers. Met onze aanpasbare schema kunnen we er ook zijn zodra de evenement voorbij is en voorkomen dat deze ochtendscène ooit weer gebeurt. Het is niet alleen een noodzakelijke poetsbeurt, maar ook een die je plek stralend en heerlijk ruikt.

Onderwijsinstellingen reinigingen

Onderwijs- en kinderopvangfaciliteiten zijn zeer vatbaar voor kruisbesmetting en virale of bacteriële uitbraken. Regelmatige grondige schoonmaakbeurten kunnen de verspreiding van ziekten op scholen aanzienlijk verminderen. Het A-team zal alle hoog aanraakgebieden, inclusief speelgoed en leermiddelen, desinfecteren en grondig reinigen om van uw school een veilige en gezonde plek te maken voor kinderen en hun ouders.

Financiële instellingen reinigingen

Banken en andere financiële instellingen zijn de plek waar veel bezoekers serieuze zaken doen. Een schone en gedesinfecteerde omgeving is essentieel voor het uitstralen van een betrouwbaar beeld en het creëren van een goede eerste indruk. Het A-team verbindt eigenaren van commercieel onroerend goed met ons netwerk van onafhankelijke ondernemers, die uitgebreide schoonmaakdiensten voor financiële instellingen bieden. Ze zullen hun diensten aanpassen aan de unieke behoeften van uw eigendom. De flexibele schoonmaakschema’s van onze team zorgen ervoor dat uw gasten en werknemers nooit gestoord worden.

Fitnesscentra reinigingen

Fitnesscentra zijn de perfecte omgeving om bacteriën en schimmels te laten groeien. Elk gebied in een sportschool is een hoogaanraak gebied. Daarom is een grondige reiniging essentieel voor het succes van uw bedrijf. Zweet en vet worden constant door de faciliteit afgezet en veranderen na verloop van tijd in lagen vuil en smurrie. Daarom moet u ervoor zorgen dat uw sportschool goed wordt schoongemaakt en onderhouden door hoogwaardige ontsmettingsmiddelen te gebruiken en veel aandacht te besteden aan details.

Onderhoud van vloeren

Het A-team zorgt ervoor dat uw vinyl-, composiet-, tegel- of vinylplaatvloeren er geweldig uitzien. Hier is hoe:

Strip en wax: verwijder oude wax van vloer, randen van deurkozijnen en plinten en breng vervolgens meerdere lagen van een met sealer verrijkte high-solid wax aan.

Top scrub en overschilder: Ruw het vloeroppervlak op en breng waslagen aan. Dit proces kan worden uitgevoerd als er nog genoeg schone originele was over is om bestaande vlekken of krassen weg te poetsen.

• Spray buff: Dweil de vloer vochtig, spuit een mengsel van was en water lichtjes in en vervolgens machinaal polijsten.

Overheidsgebouwen reinigingen

Het schoonhouden van een overheidsgebouw is een integraal onderdeel, maar het kan ook een hele uitdaging zijn. Met zoveel mensen die de hele dag komen en gaan, is de kans dat ziektekiemen en bacteriën op uw terrein terechtkomen erg groot. Dit brengt zowel uw medewerkers als gasten in gevaar. Het A-team kan u in contact brengen met de betrouwbare oplossing die u nodig heeft. Wij bieden professionele schoonmaakdiensten voor overheidsgebouwen die ervoor zorgen dat uw eigendom altijd vlekkeloos en gedesinfecteerd is.

Gastvrijheid gebouwen reinigingen

Wanneer een gast in uw hotel verblijft, verwacht hij een warme, schone en gastvrije omgeving. Het A-team begrijpt dat uw instelling er altijd op zijn best moet uitzien. Laat ons zorgen voor uw gemeenschappelijke ruimtes, conciërgedienst en eetgelegenheden. U maakt zeker een blijvende indruk bij uw gasten met de resultaten die onze medewerkers bieden.

Productiefaciliteiten reinigingen

Als uw personeel naar het werk komt, worden ze dan begroet door een schone, georganiseerde faciliteit? Het zijn de kleine dingen die zorgen voor een gelukkiger personeelsbestand. De pauzeruimte moet schoon zijn, de badkamers moeten glanzend zijn en alle gemorste stoffen of werkstof van de dag ervoor moeten worden verwijderd.

Dit is een gevoel dat wij bij A-team kunnen bieden aan zowel uw werknemers als bezoekers van uw magazijn / productiefaciliteit. Onze kennis van vloer- en aanrechtoppervlakken, evenals alle gespecialiseerde ruimtes die uw industriële faciliteit heeft, hebben ons voorbereid om een uitzonderlijke reiniging te leveren waarop u consequent kunt rekenen.

Medische faciliteiten reinigingen

Uw zorginstelling moet grondig worden gereinigd en gedesinfecteerd om uw patiënten en bezoekers te beschermen en een goed imago te behouden. Voor medische voorzieningen en zorgvastgoed zijn er strikte voorschriften en codes waaraan altijd moet worden voldaan. U verdient een partner voor commerciële schoonmaak die niet alleen aan deze verwachtingen kan voldoen, maar er ook bovenuit gaat om het hoogste schoonmaakniveau voor elke centimeter van uw eigendom te garanderen.

Post-constructie reinigingen

Als u onlangs uw eigendom heeft gerenoveerd of er bouwwerkzaamheden heeft laten uitvoeren, zult u waarschijnlijk merken dat vuil, stof en puin vrijwel overal terecht kunnen komen, zelfs in gebieden ver weg van de bouwplaats. Het project is pas volledig voltooid als alle tekenen van constructie zijn weggewerkt. Daarvoor heeft u een professioneel team nodig dat deze unieke schoonmaakbehoeften begrijpt.

+32 473 80 14 33

Vraag vandaag nog een offerte aan

error: Inhoud is beschermd!